Liikuntaleikkikoulut

Olympiakomitean Liikuntaleikkikoulu eli liikkari on 3-6 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaharrastus.

Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä juoksusta hyppimiseen, erilaisten pelivälineiden hallintaa, pari- ja ryhmätoimintaa erilaisten harjoitteiden ja leikkien myötä sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja.

Kuopion NMKY:n liikkarit kaudella 2023-2024:

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulu jatkuu Uppo-Nallen päiväkodin liikuntasalissa, jossa 3-4 vuotiaat ja 5-6 vuotiaat kokoontuvat omana ryhmänään maanantaisin. Joka neljäs kerta on yhteistunti vanhemman kanssa. Ohjaajia on paikalla aina kaksi.

Syyskauden hinta on 75€ ja sisaralennus 10€. Mahdollisuus yhteen maksuttomaan tutustumiskertaan.

Liikuntaleikkikoulussa pidetään hauskaa ja tutustutaan peleihin ja leikkeihin.

Taaperojumppa ja Vekarajumppa

Länsi-Puijon koulun liikuntasalissa jatketaan sunnuntaisin taaperoikäisille (1-2 vuotiaille) suunnattua jumppaa yhdessä vanhemman kanssa. Jumppa sisältää perusliikuntataitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta kehittäviä harjoituksia lapsen ehdoilla. Vanhemmat ovat aktiivisesti mukana. Harjoitustuokio kestää 45 min.

2-3 vuotiaille tarkoitettua Vekarajumppaa jatketaan edelleen. Jumppa on Länsi-Puijon koulun salissa heti Taaperojumpan jälkeen. Sisällöltään se on samankaltainen mutta ikä huomioiden haastavampi kuin pienempien jumppa.

Pallojen kanssa kehitetään koordinaatiokykyä ja yhdessä tekeminen on hauskaa.

Syyskauden hinta on 75€ ja sisaralennus 10€. Mahdollisuus yhteen maksuttomaan tutustumiskertaan.

Lisätietoja sähköpostilla liikkari(at)ymcakuopio.fi tai iltaisin numerosta 044 540 9369